Kappaleen asettaminen soittoääneksi

Voit valita kappaleen Musiikki-sovelluksen kirjastosta ja asettaa sen yleiseksi soittoääneksi tai tietyn yhteyshenkilön soittoääneksi.

1. Napauta alkunäytöltä > Musiikki.
  2. Mene kirjastoon napauttamalla .
  3. Valitse kirjastosta kappale, jota haluat käyttää soittoäänenä ja toista se sitten.
  4. Paina Nyt soi-näyttöruudusta ja napauta sitten Lisää Aseta soittoääneksi > Muokkaa soittoääntä.
  5. Napauta Aseta soittoääneksi-valintavalikossa Puhelimen soittoääni tai Yhteystiedon soittoääni. Jos valintasi on Yhteystiedon soittoääni sinun on valittava seuraavassa näyttöruudussa ne yhteyshenkilöt, joihin kappale liitetään.

Tarkistaminen, onko kappale lisätty soittoääneksi

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Asetukset-näyttöruudulta Ääni > Puhelimen soittoääni.
Kappaleen pitäisi olla soittoääniluettelossa ja valittuna.