Musiikin kuunteleminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Musiikin kuunteleminen

Nauti musiikkikappaleiden kuuntelemisesta HTC ChaCha:n Musiikki-sovelluksella.

Tärkeää: Musiikkitiedostot on kopioitava ensiksi tallennuskortille ennen kuin Musiikki-sovellusta voidaan käyttää musiikin toistamiseen.
  1. Napauta alkunäytöltä > Musiikki. Musiikki-sovellus avautuu Nyt soi-näytössä.
  2. Pyyhkäise sormeasi vasemmalle tai oikealle näyttöruudun poikki mennäksesi seuraavaan tai edelliseen musiikkialbumiin.
  3. Napauta näyttöruudun kuvakkeita tarkastaaksesi musiikkiäänitteen, valitaksesi soitettavan kappaleen, toistaaksesi kappaleet yms.
Käännä sekoitus päälle tai pois päältä. (Sekoitus on pois päältä, kun painike on harmaa.)
Paina ja vedä sormeasi etenemispalkin poikki hypätäksesi kappaleen johonkin toiseen osaan.
Mene kirjastoon.
Vaihda Nyt soi-luettelon näytön ja Nyt soi-näyttöruudun välillä. Voit järjestää uudelleen kappaleita Nyt soi-luettelossa.
Selaa toistotiloja: toista kaikki kappaleet, toista senhetkinen kappale ja älä toista.

Musiikin toistaminen lukitusta näyttöruudusta

Kuunnellessasi musiikkia ja näyttöruudun mennessä pois päältä paina VIRTA-painiketta kytkeäksesi näyttöruudun jälleen päälle ja ohjataksesi musiikin toistoa suoraan lukitusta ruudusta.
Ellet näe toistosäätimiä lukitusruudussa, pyyhi sormellasi vasemmalta oikealle ruudussa näkyvässä kehyksessä.
Vihje: Voit myös keskeyttää musiikin toiston suoraan ilmoitukset-paneelista.

Tietoja Musiikki-widgetistä

Voit käyttää Musiikki-widgetiä musiikin toistamiseen suoraan Alkunäytöltäsi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha