Valokuviesi ja videoidesi lähettäminen

Lähetä valokuvia tai videoita sähköpostin tai MMS:n kautta tai toiseen laitteeseen käyttäen Bluetooth.

Valokuvien tai videoiden lähettäminen sähköpostilla

Voit lähettää useita valokuvia, videoita, tai molempia sähköpostiviestissä. Ne lisätään tiedostoliitteinä sähköpostissasi.
  1. Napauta alkunäytöltä > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sen jälkeen Gmail tai Sähköposti.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
  5. Kirjoita viestisi ja napauta sitten (Gmail) tai Lähetä (Sähköposti).
Huomautus: Jos valitsit kohdan Sähköposti ja sinulla on useita sähköpostitilejä, oletuksena olevaa sähköpostitiliä käytetään.

Valokuvan tai videon lähettäminen MMS:llä

1. Napauta alkunäytöltä > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sen jälkeen Viestit.
  4. Napauta valokuvaa tai videota, jonka haluat lähettää. Valokuva tai video lisätään automaattisesti MMS-viestiin.
  5. Jos haluat lisätä toisen kuvan tai videon diaesitykseesi, napauta ja napauta sitten Kuva tai Video.
  6. Laadi viestisi ja napauta sitten Lähetä.

Valokuvien tai videoiden lähettäminen käyttäen Bluetooth

Voit valita useita valokuvia, videoita tai molempia ja lähettää ne toiseen puhelimeen tai tietokoneellesi Bluetooth käyttämällä.

1. Napauta alkunäytöltä > Galleria.
  2. Napauta albumia, missä ovat valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa.
  3. Napauta ja napauta sen jälkeen Bluetooth.
  4. Valitse valokuvat tai videot, jotka haluat jakaa ja napauta sitten Seuraava.
Seuraavissa vaiheissa sinua pyydetään laittamaan Bluetooth päälle HTC ChaCha -puhelimessasi ja yhdistämään vastaanottavaan Bluetooth-laitteeseen niin, että tiedostot voidaan lähettää.