Valokuviesi editoiminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Valokuviesi editoiminen

Perusmuokkaustoimien tekeminen valokuvalle, kuten pyöritys ja rajaaminen. Voidaan myös parantaa valokuvia käyttämällä tehosteita, kuten jyrkkä kontrasti, klassinen ym.

Valokuvan pyörittäminen

1. Napauta Galleria-sovelluksen Albumit-näyttöruudussa albumia.
  2. Paina ja pidä valokuvaa, jota haluat pyörittää.
  3. Valikossa, joka avautuu, napauta Muokkaa ja valitse sitten joko Käännä vasemmalle tai Käännä oikealle.

Valokuvan rajaaminen

1. Napauta Galleria-sovelluksen Albumit-näyttöruudussa albumia.
  2. Paina ja pidä valokuvaa, jota haluat rajata.
  3. Napauta avautuvassa valikossa Muokkaa ja napauta sitten Rajaa. Näet rajauskehyksen valokuvan ympärillä.
  4. Asettaaksesi rajauskehyksen koon, paina ja pidä kehyksen kulmaa.
  5. Kun suunnatut nuolet ilmestyvät, vedä sormesi sisään tai ulos rajauskehyksen koon muuttamiseksi.
  6. Siirtääksesi rajauskehyksen valokuvan osaan, jota haluat rajata, vedä rajauskehys haluttuun kohtaan.
  7. Napauta Tallenna halutessasi säilyttää muutokset.
Rajattu valokuva tallennetaan kopioksi. Alkuperäinen valokuva pysyy muokkaamattomana.

Tehosteiden lisääminen

1. Napauta Galleria-sovelluksen Albumit-näyttöruudussa albumia.
  2. Paina ja pidä painettuna valokuvaa, johon haluat lisätä tehosteita.
  3. Napauta avautuvassa valikossa Muokkaa ja napauta sitten Tehosteet. Näet avautuvassa paneelissa sinulle käytettävissä olevia valintoja.
  4. Napauta valokuvaan käytettävää tehostetta.
  5. Napauta Tallenna halutessasi säilyttää muutokset.
Parannettu valokuva tallennetaan kopioksi. Alkuperäinen valokuva pysyy muokkaamattomana.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha