Kameran asetusten muuttaminen

Avaa valikkopaneeli kameran asetuksiin pääsemiseksi ja niiden muuttamiseksi.
Avaa kameran asetukset painamalla .
Huomautus: Jotkin kameratoiminnot, kuten automaattinen tarkennus, suurennus, salama ja kasvojen tunnistus eivät ole käytössä käyttäessäsi etukameraa.
Itseajastin (vain valokuvatila) Asettaa aikaviiveen, jonka kuluttua kamera ottaa kuvan.
Tehoste Käytä tehosteita valokuvissasi ja videoissasi.
Kuvan säädöt Liu'uta sormeasi kunkin liukusäädinpalkin poikki asettaaksesi valotuksen, kontrastin, kylläisyyden ja terävyyden.
Valkotasapaino Valkotasapainon avulla saat kameran toistamaan värejä tarkemmin säätämällä sen nykyiseen valaistusympäristöön.
Resoluutio/videon laatu Valitse käytettävä valokuvan tai videon resoluutio.
ISO (vain valokuvatila) Voit valita ISO-tason tai asettaa sen takaisin Automaattinen-tilaan. Korkeammat ISO-numerot ovat parempia kuvien ottamiseen hämärissä olosuhteissa.
Tarkistuksen kesto Aseta aika, jonka laite näyttää kuvattua valokuvaa tai videota tarkistusnäyttöruudulla ennen palaamista takaisin kuvaustilaan.
Laajakuva (vain valokuvatila) Tämän kohdan ollessa valittuna (oletuksena) valittavissa olevat valokuvan resoluutiot ovat kuvasuhteessa 3:2, jolloin voit käyttää etsimen koko ruutua kohteen rajaamiseen. Kun sitä ei ole valittu, valittavissa olevat valokuvan resoluutiot ovat vakiona olevassa kuvasuhteessa 4:3.
Geotag-valokuvat (vain valokuvatila) Valitse tämä valintaruutu, kun haluat tallentaa GPS-sijainnin valokuviisi.
Peilitila (vain etukameralle) Valitse tämä ruutu, jos haluat näyttää etsimen kuvan peilikuvana.
Automaattinen parannus (vain valokuvatila) Valitse tämä kohta, kun haluat vähentää kuvan häiriöitä suurella ISO-asetuksella ja kun haluat automaattisesti säätää kuvan kirkkauden.
Automaattinen tarkennus (vain valokuvatila) Tämä valinta ottaa automaattisen keskitetyn tarkennuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
Kasvojen tunnistus (vain valokuvatila) Valitse, kun haluat ottaa automaattisen kasvojentunnistuksen käyttöön ja tarkentaa kasvoihin otettaessa kuvia ihmisistä. Kasvojen tunnistus kytkeytyy pois päältä, jos otat automaattitarkennuksen pois käytöstä.
Tallenna äänen kanssa (vain videotila) Valitse, kun haluat tallentaa äänen videon kanssa.
Sulkimen ääni Valitse, kun haluat ottaa sulkimen tai tallennuspainikkeen merkkiäänen käyttöön.
Ruudukko (vain valokuvatila) Valitse tämä valintaruutu, kun haluat näyttää ruudukon etsimen näyttöruudulla niin, että voit helposti rajata ja keskittää aiheesi ennen valokuvan ottamista.
Automaattinen siirto (vain valokuvatila) Tällä toiminnolla voit siirtää valokuvia automaattisesti Facebook tai Flickr. Voit asettaa siirtotiheyden, valita mihin albumiin kuvat siirretään ja määrittää yksityisyysasetukset.
Palauta oletustilaan Palauttaa kameran takaisin oletusasetuksiin.