Kuvauksen jälkeen

Valokuvan tai videon kuvauksen jälkeen tarkastuskuva näyttää juuri kuvaamasi valokuvan tai videon aloituskuvan. Valitse seuraava vaihe napauttamalla ruudun painikkeita.
Palaa Näytönetsijä-näyttöruudulle.
Poista valokuva tai video
Lähetä valokuva tai video toiseen laitteeseen tai tietokoneellesi Bluetooth, lähetä se sähköpostitse tai valitse sosiaalinen verkosto, johon haluat ladata sen.
Valitse, miten haluat käyttää valokuvaa, voit esimerkiksi käyttää sitä taustakuvana
Katso video.