Henkilöt-widgetien lisääminen

Pysy elämässäsi kosketuksessa eri kaveripiirien tai kollegojen kanssa. Voit lisätä alkunäyttöön useita Henkilöt-widgetejä, joissa kussakin on eri henkilöryhmä.
  1. Napauta alkunäytöltä > Lisää kohteet alkunäyttöön > Widget > Henkilöt.
  2. Valitse widgetin tyyli, ja napauta sitten Valitse.
  3. Valitse ryhmä, jonka haluat lisätä widgetinä.
  4. Vedä widget Alkunäytöllä olevaan tyhjään tilaan. Kun widget on siellä, missä haluat sen olevan, nosta sormeasi.
  5. Toista ylläolevat vaiheet lisätäksesi toisen Henkilöt-pienohjelma.

Oletusyhteydenpitomenetelmän asettaminen

Voit valita oletusyhteydenpitotavan jokaiselle yhteystiedolle Henkilöt -pienohjelmassa.
  1. Mene Alkunäytöstä Henkilöt widgetiin.
  2. Napauta yhteystiedon nimeä tai tilapäivitystä avataksesi tämän yhteystiedon tiedot.
  3. Napauta Valitse oletustoiminto -näyttöruudulla viestintämenetelmää, jonka haluat yhteyshenkilöön.
  4. Paina palataksesi alkunäytön Henkilöt -pienohjelmaan.

Oletusyhteydenpitomenetelmän vaihtaminen

1. Mene Alkunäytöstä Henkilöt widgetiin.
  2. Napauta yhteystiedon nimeä tai tilapäivitystä avataksesi tämän yhteystiedon tiedot.
  3. Napauta Valitse oletustoiminta.
  4. Napauta Valitse oletustoiminto -näyttöruudulla viestintämenetelmää, jonka haluat yhteyshenkilöön.
  5. Paina palataksesi alkunäytön Henkilöt -pienohjelmaan.

Yhteyden pitäminen yhteystiedon kanssa

1. Mene Alkunäytöstä Henkilöt widgetiin.
  2. Napauta yhteystiedon valokuvaa (ei nimeä tai tilapäivitystä) widgetistä. Yhteystiedolle valittu oletusyhteydenpitomenetelmä avataan.
Vihje: Henkilöt-widgetissä:
  • Napauta yhteystiedon nimeä tai tilapäivitystä avataksesi tämän yhteystiedon tiedot.
  • Napauta avataksesi Henkilöt-sovelluksen ja katsellaksesi yhteystietoja.