Yhteystiedot ja keskustelut

Kun napautat yhteystietoa Henkilöt-näyttöruudulta, yhteystiedon yksityiskohdat -näyttöruutu avautuu näyttäen sinulle tälle yhteystiedolle tallentamasi tai linkittämäsi tiedot.
Yhteystiedon yksityiskohtien näyttöruudulla on seuraavat välilehdet:

Tiedot

Näyttää yhteystiedolle tallentamasi tiedot. Ota yhteystietoon suoraan yhteyttä napauttamalla jotain näytetyistä menetelmistä. Jos yhteystiedolla on esimerkiksi tallennettu työpuhelinnumero, napauta Soita töihin.

Viestit

Näyttää vaihdetut SMS-viestisi yhteystiedon kanssa. Voit vastata yhteystiedon viestiin suoraan tältä välilehdeltä.

Sähköposti

Näytää kaikki sähköpostiviestit, jotka olet vastaanottanut yhteystiedosta. Napauta sähköpostiviestiä näyttääksesi sen.

Tällä välilehdellä voit luoda uuden yhteystiedolle lähetettävän sähköpostin.

Päivitykset ja tapahtumat

Näyttää yhteystiedon päivitykset ja tapahtumat sosiaalisen verkon tileiltä, jotka olet linkittänyt, kuten Facebook, Twitter, ja Flickr.

Jos näet ilmoituksen yhteystiedon syntymäpäivästä Tapahtumat -osassa, voit napauttaa ilmoitusta ja valita miten haluat onnitella häntä. Voit esimerkiksi kirjoittaa henkilön Facebook -seinälle. </TrU> <TrU>

Galleria

Näyttää Facebook ja Flickr -albumisi ja valokuvasi.

Puheluhistoria

Luetteloi kaikki yhteystiedolta tulleet, sille soitetut ja vastaamattomat puhelut.

Yhteystiedon tietojen muokkaaminen

1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Paina ja pidä painettuna Kaikki-välilehdellä yhetystietoa ja napauta sen jälkeen Muokkaa yhteystietoa.
    Huomautus: Et voi muokata Facebook- ja Twitter-yhteystietoja.
  3. Syötä uudet tiedot yhteystietoasi varten.
  4. Napauta Tallenna.

Yhteystietojen poistaminen

1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Paina Kaikki-välilehdeltä ja napauta sen jälkeen Poista.
  3. Valitse yhteystiedot, jotka haluat poistaa, ja napauta sen jälkeen Poista.
  4. Kun sinua kehotetaan, napauta OK.