Yhteystietojesi luettelo

Henkilöt-sovelluksen Kaikki-välilehdellä näet kaikki HTC ChaCha ja online-tiliesi yhteystiedot. Kun olet lisännyt uuden synkronoitavan tilin puhelimeesi, sinulta kysytään haluatko lisätä yhteystiedot kyseiseltä tililtä kun seuraavan kerran avaat Henkilöt-sovelluksen.

Yhteystietoluettelosi näyttää myös SIM-kortillesi tallennetut yhteystiedot (merkitty yleensä SIM-kortin kuvakkeella ).

Kaikki-välilehdeltä voit:
  • Avaa profiilisi ja muokkaa omia yhteystietojasi.
  • Luoda, muokata tai löytää yhteystietoja.
  • Näe sosiaalisten verkostojen kavereittesi tilapäivitykset esimerkiksi Facebook ja Twitter.
  • Napauta yhteystiedon nimeä avataksesi tämän yhteystiedon tiedot.
  • Näet ilmoituskuvakkeen , kun yhteystieto on lähettänyt sinulle uuden viestin, päivittänyt sosiaalisen verkon tilejään tai kun on yhteystiedon syntymäpäivä.
  • Katsoa, kuka on verkossa Google Talk -sovelluksessa. Verkkotilan kuvakkeet tulevat näkyviin, jos olet kirjautunut sisään Google Talk -sovellukseen HTC ChaCha. Esimerkiksi tarkoittaa, että yhteystieto on saatavilla chattailyyn.

Yhteystietoluettelosi suodattaminen

Voit valita vain tietyn tyyppisten tilien yhteystietojen näyttämisen (esimerkiksi Google-yhteystietojen tai Facebook-yhteystietojen.
  1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Kaikki-välilehdeltä voit:
    • Napauta nuolta tai otsikkoaluetta tilapalkin alapuolelta avataksesi valikon ja napauta siitä tiliä, jonka yhteystiedot haluat näyttää.
    • Paina , napauta Näytä ja valitse yhteystietoluettelossa näytettävien yhteystietojen tyyppi.

Voit myös valita, kuinka haluat näyttää ja lajitella yhteystietojasi.