TIEDONSIIRTO
Tietoja Henkilöt-sovelluksesta
TIEDONSIIRTO

Tietoja Henkilöt-sovelluksesta

Hallitse helposti Henkilöt-sovelluksen avulla tietolikennettäsi yhteystietojesi kanssa puhelimen, viestinnän ja sähköpostin kautta. Voit myös linkittää yhteystietosi heidän sosiaalisiin verkostoihinsa, kuten Facebook ja Twitter nähdäksesi heidän päivityksensä ja tapahtumansa yhdestä paikasta.

Ja ei tässä vielä kaikki. Jos sinulla on samat yhteystiedot eri lähteistä, Henkilöt-sovellus mahdollistaa heidän yhteystietojensa yhdistämisen, jotta sinulla ei olisi ristiriitaisia tietoja yhteystietoluettelossasi.

1. Napauta alkunäytöltä > Henkilöt.
  2. Napauta yhtä seuraavista välilehdistä:

Kaikki

Mahdollistaa pääsyn kaikkiin HTC ChaCha -laitteessa, verkkotileilläsi ja muualla oleviin yhteystietoihin.

Ryhmät

Antaa sinun määrittää yhteystietoja ryhmille niin, että voit helposti lähettää SMS-, MMS-, tai sähköpostiviestin koko ryhmälle.

Puheluhistoria

Luetteloi kaikki valitut numerosi ja vastaanotetut ja vastaamattomat puhelusi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha