TIEDONSIIRTO
Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta
TIEDONSIIRTO

Yhteystietojen siirtäminen vanhasta puhelimesta

Siirrä helposti yhteystietoja vanhalta puhelimeltasi uuteen HTC ChaChaBluetooth välityksellä. Riippuen vanhan puhelimesi mallista voit myös siirtää HTC ChaCha muun tyyppisiä tietoja, kuten kalenteritapahtumia ja tekstiviestejä.
  1. Napauta alkunäytöltä > Siirrä .
  2. Aloita napauttamalla Seuraava.
  3. Valitse vanhan puhelimesi nimi ja malli.
  4. Käynnistä vanhan puhelimesi Bluetooth ja aseta se havaittavissa olevaan tilaan.
  5. Jatka napauttamalla HTC ChaCha Seuraava. HTC ChaCha käynnistää Bluetooth automaattisesti ja etsii Bluetooth-laitteita.
  6. Valitse laiteluettelosta vanha puhelimesi ja sen jälkeen napauta Seuraava. HTC ChaCha yrittää muodostaa laiteparin vanhan puhelimesi kanssa. Näet näyttöruudussa turvallisuustunnusavaimen.
  7. Syötä tämä tunnusavain vanhaan puhelimeesi tai vahvista se.
  8. Valitse Yhteystiedot-valintaruutu (ja muut tuetut datatyypit, jotka haluat tuoda), ja napauta sitten Seuraava.
  9. Kun HTC ChaCha lopettaa datan tuomisen, napauta Valmis.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha