Online-tilien hallinta

Online-tilien hallinta

Yleisten synkronointiasetusten muuttaminen

  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Valitse tai tyhjennä seuraava:
    Taustadata Jos tämä valitaan, sovellukset voivat lähettää ja vastaanottaa verkkotilin tietoja silloinkin, kun et ole sillä hetkellä käyttämässä niitä.
    Automaattinen synkronointi Jos tämä valitaan, sovellukset voivat käyttää tilin asetuksissa määriteltyä synkronoinnin aikataulua. Jos tämä tyhjennetään, sinun pitää synkronoida tilit manuaalisesti.

Tilin synkronointi manuaalisesti

  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta tiliä, jonka haluat synkronoida.
  3. Napauta Synkronoi nyt.

Tilin asetusten vaihtaminen

Voit vaihtaa asetukset, kuten synkronointitaajuus ja synkronoitujen tietojen tyypit, ilmoitukset, joita vastaanotat, ja tavan, jolla tilitietoja näytetään.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta Tilit ja synkronointi -näyttöruudulta tiliä, jota haluat muokata.
  3. Napauta sitä tietojen tyyppiä, jonka haluat synkronoida tai valitse se muokataksesi sen asetuksia.

Tilin poistaminen

Voit poistaa tilin ja kaikki siihen liittyvät tiedot HTC ChaCha, esim. viestit, yhteystiedot ja asetukset. Tilin poistaminen ei poista tietoja verkkopalvelusta itsestään.
Huomautus: Et voi poistaa joitakin tilejä, kuten ensimmäinen Google-tilisi jolle kirjauduit puhelimesta, paitsi poistamalla kaikki henkilökohtaiset tiedot HTC ChaCha -puhelimestasi hard reset -nollauksella.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta tiliä, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista tili ja vahvista, että haluat poistaa tilin.
0 henkilöä piti tätä hyödyllisenä