Sosiaalisen verkon tilin lisääminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Sosiaalisen verkon tilin lisääminen

Ohititko sosiaalisten verkkojen tileille kirjautumisen (kuten Facebook, Twitter tai Flickr), kun otit HTC ChaCha -puhelimen käyttöön? Voit vieläkin lisätä nämä tilit.

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sitten Asetukset > Tilit ja synkronointi.
  2. Napauta Lisää tili ja ja napauta sitten tilityyppiä, jonka haluat lisätä.
  3. Seuraa näyttöruudulta ohjeita syöttääksesi tilitietoja.
Sosiaalisen verkon tilisi lisätään luetteloon Tilit ja synkronointi-näyttöruudulla. Riippuen siitä miten olet konfiguroinut tilin, HTC ChaCha -puhelimesi alkaa synkronoida uusia tietoja.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha