Selain-valintojen asettaminen

Mukauta web-selain sopimaan selaamistyyliisi. Aseta näyttö, yksityisyys- ja turvallisuusvalinnat käyttäessäsi web-selainta.
Paina Selain-näyttöruudulta ja napauta sen jälkeen Lisää > Asetukset.

Kotisivusi asettaminen

1. Paina Selain-näyttöruudulta ja napauta sen jälkeen Lisää > Asetukset > Aseta kotisivu.
  2. Valitse kotisivu, jota haluat käyttää.

Koko versioiden selaaminen kaikilta web-sivuilta

Jotkut web-sivustot näyttävät sivujensa matkapuhelinversion puhelimen web-selaimille. Voit valita katsotko kaikkien sivujen täyden version, jopa näitä sivustoja varten.
Paina selain-näyttöruudulta , napauta Lisää > Asetukset, ja tyhjennä sen jälkeen Matkapuhelimen näyttö -valintaruutu.

Flash-sisällön näyttämisen ajankohdan valitseminen

Valitse, mitä Flash-sisältöä haluat nähdä web-sivulla ja milloin haluat näyttää sen.
  1. Paina Selain-näyttöruudulta ja napauta sen jälkeen Lisää > Asetukset > Ota käyttöön ohjelmalisäkkeet.
  2. Napauta Tarvittaessa.

Valittuasi Tarvittaessa voit näyttää Flash-sisällön napauttamalla web-sivulta.