Lataaminen Internetistä

Tee enemmän kuin vain selaat Internetiä. Voit ladata tiedostoja, kuten valokuvia ja musiikkia tai sovelluksia web-selaimella.
Tärkeää:
  • Varmista, että sinulla on muistikortti asennettuna HTC ChaCha-laitteeseen. Kaikki ladatut tiedostot tallennetaan muistikortillesi.
  • Ennen sovelluksen lataamista tarkasta ensin yhteensopivuus HTC ChaCha -laitteen kanssa varmistaaksesi, että se voidaan asentaa.

Sovellusten lataaminen Webistä

Voit ladata sovelluksia suoraan suosikki- web-sivustoiltasi. Webistä ladatut sovellukset voivat olla tuntemattomista lähteistä. HTC ChaCha ja henkilökohtaisten tietojesi suojelemiseksi suosittelemme, että lataat ja asennat vain sovelluksia, joihin luotat.
  1. Avaa web-selaimesi ja mene sen jälkeen web-sivustolle, jolta voit ladata haluamasi sovelluksen.
  2. Noudata web-sivuston ohjeita sovelluksen lataamiseen.
Ennen kuin voit asentaa ladatun sovelluksen, sinun täytyy asettaa HTC ChaCha sallimaan kolmannen osapuolen sovellusten asennus. Paina alkunäytöltä , napauta Asetukset > Sovellukset > Tuntemattomat lähteet.

Ladattujen tiedostojen katselu

Katsoessasi web-sivustoa paina ja napauta sen jälkeen Lisää > Lataukset.