Hakujen tekeminen HTC ChaCha ja webistä

Voit etsiä tietoa HTC ChaCha ja webistä Google-haku. Joissakin sovelluksissa, kuten sovelluksissa Henkilöt tai Sähköposti on omat hakutoiminnot, joilla voit hakea tietoja juuri niistä sovelluksista.

Hakuasetusten määrittäminen

1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta Hae > Google-haku.
  3. Valitse haluamasi asetukset.
    Näytä web-ehdotuksia Näyttää ehdotuksia Google-hakutuloksista kirjoittaessasi.
    Käytä sijaintiani Kirjoita haettaviin sanoihin myös sijaintisi, jotta saat paikallisia tuloksia.
    Hakuhistoria Käytä ehdotuksia Google-tilisi web-pohjaisesta Google-hakuhistoriasta. Napauta Hallinnoi hakuhostoriaa katsellaksesi ja hallitaksesi web-selaimella Google-tiliisi liittyvää hakuhistoriaa.
  4. Paina .
  5. Napauta Haettavat kohdat ja valitse sitten ne kohdat, joiden haluat olevan mukana haussa.

Hakujen tekeminen webissä ja HTC ChaCha

1. Paina alkunäytöltä .
  2. Valitse, mistä haluat hakea.

Alussa Googlen hakuruudussa on Kaikki-kuvake , joka osoittaa että haku tehdään sekä webiin että HTC ChaCha. Voit rajoittaa haun koskemaan pelkkää webiä tai yhden sovelluksen tietoja HTC ChaCha. Napauta ja napauta asettaaksesi haun kohteet.

3. Kirjoita hakuruutuun etsimäsi sanat. Kirjoittaessasi tekstiin sopivat kohdat HTC ChaCha ja ehdotukset Google-hausta tulevat näkyviin luettelona.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haettava asia on luettelossa, napauta sitä. Hakutulos avautuu oikeanlaiseen sovellukseen.
    • Voit muokata luettelon kohtaa napauttamalla . Kohta avautuu tekstikenttään, jossa voit muokata sitä.
    • Jos oikeaa hakutulosta ei näy luettelossa, etsi sitä webistä napauttamalla . Web-selain avautuu ja avaa Google hakutulossivun.

Tietojen pikaetsintä Webistä

Pikahaku auttaa sinua saamaan tietoa heti kun sitä tarvitset. Kun annat uuden sanan tai ilmauksen, voit etsiä sen nopeasti suosituilta web-sivustoilta tai hakea palveluista, kuten Google-hausta tai Wikipedia.
  1. Napauta alkunäytöltä > Pikahaku.
  2. Liu'uta hakemasi tietotyypin välilehdelle. Syötä sitten hakuruutuun etsimäsi asia.
  3. Napauta .
Vihje: Etsittyäsi kohteen yhdeltä välilehdeltä voit liu'uttaa muita välilehtiä saman termin etsimiseksi sieltä automaattisesti.

Sanojen kääntäminen muille kielille

1. Napauta alkunäytöltä > Pikahaku.
  2. Liu'uta Google-kääntäjä-välilehdelle.
  3. Valitse kohdasta Kielestä alkuperäinen kieli, syötä sitten sana tai ilmaus, jonka haluat kääntää.
  4. Valitse kohdasta Kieleen käytettävissä olevista käännettävistä kielistä.
  5. Napauta Käännä.