Facebook-sovellus

Facebook-sovelluksella pysyt lähellä kavereitasi, jotka myös käyttävät sovellusta Facebook. Siinä on useimmat niistä ominaisuuksista, joihin olet tutustunut käyttäessäsi Facebook ia tietokoneellasi.

Facebook-sovelluksella voit:

• Jakaa ajatuksia ja tarkistaa henkilöiden tilapäivitykset.
  • Näyttää kaveriluettelo ja kirjoittaa jonkun seinään.
  • Kommentoida ja tykätä kaverin postista.
  • Näyttää jonkun henkilökohtaisia tietoja, mukaan lukien valokuva-albumit.
  • Tarkistaa Facebook-ilmoitukset.
  • Ottaa valokuva ja ladata se suoraan Facebook-tilille.

Facebook-sovelluksen käyttäminen

1. Napauta alkunäytöltä > Facebook.
  2. Jos käytät Facebookia ensimmäistä kertaa, noudata näyttöruudun ohjeita Facebook-tilille kirjautumiseksi.
  3. Napauta Uutisten syöttö -näyttöruudussa muihin toimintoihin pääsemiseksi.
Vihje:
  • Ollessasi Facebookin Alkunäytössä paina ja napauta sitten Asetukset asettaaksesi päivitys- ja ilmoitusvalintoja.
  • Joillakin Facebook-näyttöruuduilla voit painaa ja pitää kohtaa avataksesi Valinnat-valikon.

Facebook-widgetin lisääminen

Lisää Facebook-widget alkunäytöllesi, jolloin voit lähettää helposti päivityksiä ja tarkistaa kavereittesi tilapäivitykset.