HTC Sensen Facebook

Jos olet kirjautuneena Facebook -tilillesi kun kytkit HTC ChaCha -laitteen päälle ja teit sen asetukset ensimmäisen kerran, se tarkoittaa, että Facebook -tilisi on liitetty HTC Sensen Facebook-sovellukseen HTC ChaCha -laitteella.

HTC Sensen Facebook -sovelluksella voit:

• Katsoa kaikki Facebook -sovelluksen yhteystiedot ja niiden välittömät tilan päivitykset kohdasta Henkilöt.

Napauttaessasi yhteyshenkilöä Kaikki-välilehdestä, liu'uta Päivitykset ja tapahtumat-välilehteen nähdäksesi sellaisia, kuin lähetetyt tilaviestit, lataukset, profiilin muutokset.

Yhteyshenkilön syntymäpäiväilmoituksesta voit napauttaa ilmoitusta lähettääksesi tervehdyksen.

• Katso Facebook-valokuvia suoraan Galleria-sovelluksessa.

Voit siirtää yhden tai useamppia kuvia Facebook -sovellukseen, sitten merkitä ja lisätä kuviin sopivat kuvaukset.

Katsoessasi Facebook-kaverin kansioita voit myös jakaa linkin tietyn kansion kanssa tai kommentoida kansion kuvia.

• Tarkasta kavereittesi Facebook-tilapäivityksiä Friend Stream -sovelluksessa.
  • Katso Facebook-tapahtumia ja kavereidesi syntymäpäiviä Kalenteri -sovelluksessa.