Lentokonetilan laittaminen päälle tai pois

Monissa maissa laki vaatii sammuttamaan langattomat laitteet ollessasi lentokoneessa. Eräs tapa sammuttaa langattomat toiminnot on kytkeä HTC ChaCha lentokonetilaan.

Kun kytket lentokonetilan päälle, kaikki HTC ChaCha -laitteen langattomat radiolaitteet sammutetaan mukaanlukien puhelutoiminto, datapalvelut, Bluetooth ja Wi-Fi. Kun otat lentokonetilan pois käytöstä, puhelutoiminta otetaan uudelleen käyttöön ja edellinen Bluetooth ja Wi-Fi:n tila palautetaan.
Laittaaksesi Lentokonetilan päälle tai pois päältä paina ja pidä painettuna VIRTA ja napauta sen jälkeen Lentokonetila.
Kun se on otettu käyttöön, Lentokone-tilan kuvake tulee näkyviin tilapalkkiin.