Puhelupalvelut

HTC ChaCha voi olla suoraan yhteydessä matkapuhelinverkkoon ja hakea sekä muuttaa erilaisten puhelupalvelujen asetuksia. Soittopalveluihin saattaa kuulua mukaan puhelun siirto, koputus, vastaaja, yms. Ota yhteyttä matkapuhelioperaattoriisi selvittääksesi puhelupalvelujen saatavuuden.
Puhelupalvelut avataan painamalla alkunäytöltä ja napauttamalla Asetukset > Puhelu.
Sallitut numerot Rajoita lähtevät puhelut sallittuihin numeroihin. Ottaaksesi käyttöön tämän ominaisuuden sinun täytyy tietää SIM-korttisi PIN2-koodi.
Vastaajapalvelu Näyttää nykyisen käytettävän vastaajapalvelun.
Vastaajan asetukset Määritä toinen vastaajapalvelunumero kuin mikä on SIM-kortillasi oleva vastaajapalvelunumero.
Tyhjennä vastaajan ilmoitus Jos sinulla on uusi vastaajan ilmoitus, voit poistaa ilmoituksen tällä valinnalla.
Puhelimen asetukset Muuta puhelimen asetuksia, kuten tuntemattoman numeron tallennusta numerosta tulleen puhelun loputtua.
Solulähetys Ota käyttöön tai poista käytöstä solulähetysviestien vastaanotto.
Solulähetyksen asetukset Konfiguroi kanavat ja kieli solulähetysviestejä varten.
Soitonsiirto Valitse, kuinka haluat käsitellä varattuja, vastaamattomia ja saavuttamattomia puheluita. Voit myös asettaa puhelun siirtovalinnan kaikkia tulevia puheluita varten.
Puhelunrajoitusasetukset Valitse estetäänkö erilaisten tulevien ja lähtevien puhelujen kategorioita.
Lisäasetukset Ota käyttöön tai poista käytöstä operaattorin palvelut, kuten soittajan ID ja koputuspuhelu.
Kotimaa Ota Puhelu kotiin -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä.
Puhelu kotiin Kun tämä toiminto on käytössä, puhelin lisää maatunnuksen automaattisesti valitsemiisi numeroihin ollessasi ulkomailla.
Tilit Lisää, muokkaa tai poista Internet-puhelutilejä. Voit myös valita, otetaanko tulevia Internet-puheluja vastaan.
Käytä Internet-puheluja Valitse käytetäänkö Internet-puheluja kaikkiin soittamiisi puheluihin vai pelkästään Internet-puheluihin vai kysytäänkö sinulta aina soittaessasi, mitä vaihtoehtoa haluat käyttää.