Puhelu kotiin -toiminnon käyttäminen

Kun olet ulkomailla, kotimaassa oleville ystävillesi ja perheelle soittaminen on helppoa. Kotimaasi maatunnus lisätään valittaviin numeroihin automaattisesti ulkomailla ollessasi.
  1. Paina .
  2. Kirjoita kotimaasi puhelinnumero, johon haluat soittaa.
    Huomautus: Jos kirjoitat numeron eteen nollan, se poistetaan. Jos kirjoitat numeron eteen plusmerkin (+), HTC ChaCha soittaa normaalisti.
    Puhelu kotiin -valintaruutu avautuu ja näyttää puhelinnumeron eteen lisättävän maatunnuksen.
  3. Jos haluat vaihtaa maatunnuksen, valitse oikea maa valintaruudusta.
  4. Napauta Valmis ja soita puhelu.

Puhelu kotiin -toiminnon poistaminen käytöstä

Jos haluat itse antaa täydellisen puhelinnumeron ollessasi ulkomailla, voit ottaa Puhelu kotiin -toiminnon pois käytöstä.
  1. Paina alkunäytöstä ja napauta sitten Asetukset > Soita.
  2. Valitse Kotimaa-valintaruutu.