Konferenssipuhelun asettaminen

Konferenssipuhelu ystäviesi, perheesi, tai työtovereittesi kanssa on helppoa. Soita ensimmäinen puhelu (tai hyväksy puhelu) ja valitse sen jälkeen yksinkertaisesti kukin seuraava puhelu lisätäksesi sen konferenssiin.
Tärkeää: Varmistu, että SIM-korttisi on ottanut käyttöön konferenssipuhelupalvelun. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi yksityiskohtia varten.
  1. Soita ensimmäiselle konferenssipuhelun osalliselle.
  2. Kun puhelu on avoinna, paina , napauta Lisää puhelu ja soita toiselle konferenssipuhelun osanottajalle. Ensimmäinen osallistuja laitetaan pitoon, kun valitset toisen osallistujan.
  3. Kun on yhdistetty toiseen osallistujaan, napauta yhdistä .
  4. Lisätäksesi muun osallistujan konferenssipuheluun, napauta konferenssipuhelun näyttöruudulla, ja valitse sitten yhteystiedon numero, jonka haluat kutsua konferenssipuheluun.
  5. Kun liitetty, napauta lisätäksesi osallistujan konferenssipuheluun.
  6. Puhuaksesi yksityisesti konferenssipuhelussa olevalle henkilölle napauta ja valitse seb jälkeen Yksityinen puhelu valinnat-valikosta.
  7. Kun olet valmis, paina .