Puhelujen vastaanottaminen

Kun vastaanotat puhelun yhteystiedolta, Saapuva puhelu -näyttöruutu tulee näkyviin.
Vihje: Voit käyttää puhelimesi kohteliaan soittoäänen ja taskutilan ominaisuuksia puhelujen vastaanottamiseen. Katso lisätietoja kohdasta Ääniasetusten muuttaminen.

Puheluun vastaaminen

Tee jokin seuraavista:
  • Paina .
  • Jos näyttö on pois päältä, kun saat puhelun, Lukitus-näyttöruutu tulee näkyviin. Paina tai vedä rengasta avataksesi ruudun lukituksen ja vastataksesi puheluun.

Puhelun hylkääminen

Tee jokin seuraavista:
  • Paina .
  • Hylkää puhelu painamalla kahdesti VIRTA-painiketta.

Soittoäänen mykistäminen hylkäämättä puhelua

Tee jokin seuraavista:
  • Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta.
  • Paina VIRTA-painiketta.
  • Laita HTC ChaCha etupuoli alaspäin tasaiselle pinnalle.
    Huomautus: Jos HTC ChaCha on jo etupuoli alaspäin, se soi yhä puhelun tullessa.

HTC Soittajan ID

Joka kerta, kun soitat puhelun tai kaverisi soittaa sinulle, saat nähtäväksi kaverisi viimeisimmän tilapäivityksen sosiaalista verkoista, kuten Facebookista tai Twitteristä, suoraan puhelunäyttöruudulla. Et myöskään unohda henkilöiden syntymäpäiviä. Näet syntymäpäivämuistutuksen, jos kaverisi syntymäpäivä on joskus seuraavan seitsemän päivän sisällä.