TIEDONSIIRTO
Eri tavat soittaa puheluja
TIEDONSIIRTO

Eri tavat soittaa puheluja

HTC ChaCha numeronvalinnalla voit paitsi soittaa puheluja, myös kirjoittaa sillä numeron tekstiviestiin tai sähköpostiin sekä painaa yhtä numeroa soittaaksesi pikavalintanumeroon.

Huomautus: Useimmissa SIM-korteissa on operaattorin valmiiksi asettama PIN-koodi (personal identification number). Jos sinulta pyydetään PIN-koodia, syötä se ja napauta sitten OK. Jos annat väärän PIN-koodin kolme kertaa, SIM-kortti suljetaan. Älä huolehdi. Ota vain yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi ja pyydä PUK-koodia (PIN Unblocking Key).

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha