NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Sovelluksen välilehtien uudelleen järjestäminen tai piilottaminen
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Sovelluksen välilehtien uudelleen järjestäminen tai piilottaminen

Voit järjestää joidenkin sovellusten välilehdet uudelleen haluamaasi järjestykseen tai poistaa sellaiset välilehdet, joita et tarvitse.

1. Avaa sovellus, jonka ruudulla on välilehtiä (esimerkiksi kirjastoruutu sovelluksessa Musiikki).
  2. Paina ja pidä paikallaan välilehteä. Kun näyttöruutu vaihtuu ja näkyy tyhjä alue, nosta sormi.
  3. Tee jokin seuraavista:
    Siirrä välilehti Paina ja pidä paikallaan välilehteä, jonka haluat siirtää, ja vedä se sen jälkeen sen uuteen paikkaan.
    Poista välilehti Paina ja pidä paikallaan välilehteä, jonka haluat piilottaa, ja vedä se sen jälkeen ylös. Kun näet värillisen ruudun, nosta sormeasi.
  4. Kun olet valmis, paina .

Välilehden takaisin lisääminen

1. Avaa sovellus, josta poistit aikaisemmin joitakin välilehtiä.
  2. Paina ja pidä paikallaan välilehteä. Kun näyttöruutu vaihtuu ja näkyy joitakin piilotettuja välilehtiä, nosta sormi.
  3. Paina ja pidä paikallaan välilehteä, jonka haluat näyttää ja vedä se sen jälkeen alas sinne, jonne haluat jälleen laittaa sen.
  4. Kun olet valmis, paina .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha