NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Äänen asetusten käyttäminen
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Äänen asetusten käyttäminen

Äänisarjat ovat erilaisten soitto, ilmoitus- ja hälytysäänten kokoelmia, joita voit käyttää henkilökohtaistamaan tavan, jolla HTC ChaCha ilmoittaa sinulle tapahtumista. Käyttämällä äänisarjoja voit vaihtaa hetkessä toimistossa käyttämistäsi hienovaraisista soitto- ja ilmoitusäänistä johonkin hauskaan ollessasi ulkona kavereiden kanssa.

Esiasetetun äänen asetuksen valitseminen

1. Napauta alkunäytöltä > Mukauta ääni > Äänimaailma.
  2. Napauta Äänimaailmat -näyttöruudulta äänen asetuksen nimeä.
  3. Voit kuunnella ääniä napauttamalla .
  4. Napauta Käytä.

Äänimaailman luominen

1. Napauta alkunäytöltä > Mukauta ääni > Äänimaailma.
  2. Napauta Äänimaailmat -näyttöruudulta Lisää.
  3. Anna uusi äänimaailman nimi ja napauta sen jälkeen Valmis.
Juuri luotu äänimaailma lisätään äänimaailmojen luetteloon. Voit lisätä äänimaailmaan eri ääniä makusi mukaan.

Soittoäänen, ilmoitusäänen ja hälytysäänen muuttaminen

Vaihda soittoäänesi, ilmoitusäänesi ja hälytyksesi sopimaan mielentilaasi tai elämäntyyliisi. Voit valita erilaisia ääniä tallennuskortille valmiiksi tallennetuista äänistä (ei koske ilmoitusääniä).
  1. Napauta alkunäytöltä > Mukauta ääni > Äänimaailma.
  2. Valitse muokattava äänimaailma tai luo uusi ja napauta sitten Käytä.
  3. Vaihda soittoääni, ilmoitusääni ja hälytysääni mukautusruudulta.

Mene sovelluksiin Viestit, Sähköposti ja Kalenteri ja valitse niistä haluamasi äänet uusille viesteille, sähköposteille ja kalenteritapahtumille.

HTC ChaCha tallentaa automaattisesti valintasi valittuna olevaan äänimaailmaan.

Äänimaailman poistaminen

1. Napauta alkunäytöltä > Mukauta ääni > Äänimaailma.
  2. Paina ja napauta Poista.
  3. Napauta yhtä tai useampaa äänimaailmaa, jotka haluat poistaa.
  4. Napauta Poista.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha