NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Kansioiden lisääminen Alkunäyttöllesi
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Kansioiden lisääminen Alkunäyttöllesi

Käytä kansioita ryhmittelemään yhteenkuuluvia sovelluksia ja muita pikavalintoja säilyttääksesi Alkunäyttösi siistinä ja järjestyksessä. Voit lisätä myös tietokansioita, jotka näyttävät ajan tasalla olevia tietoja, kuten Bluetooth vastaanotetut tiedostot, oma Facebook puhelinluettelosi ja paljon muuta.

Uuden kansion luominen ja kohteiden lisääminen kansioon

1. Mene sellaiseen alkunäytön osaan, jossa on tilaa uuden kansion lisäämiseen.
  2. Paina ja pidä ruutua ja napauta Lisää kohteet alkunäyttöön > Kansio.
  3. Napauta Uusi kansio.
  4. Paina ja pidä paikallaan sovelluskuvaketta tai pikavalintaa, jonka haluat lisätä kansioon. HTC ChaCha värisee. Älä nosta sormeasi vielä.
  5. Vedä sovellus-kuvaketta tai pikavalintaa ja pudota se kansion yläosaan.

Napauta kansiota avataksesi sen, jotta pääset kansion sisällä oleviin sovelluksiin ja pikavalintoihin.

Kansion nimeäminen uudelleen

1. Napauta kansiota avataksesi sen.
  2. Paina ja pidä kansion ikkunan otsikkopalkkia.
  3. Syötä uusi kansion nimi ja napauta sitten OK.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha