Alkunäyttö-ruudun personalisointi widgeteillä
Alkunäyttösi henkilökohtaistaminen

Alkunäyttö-ruudun personalisointi widgeteillä

Widgetit tuovat yhdellä silmäyksellä tärkeitä tietoja ja media-sisältöä esille Alkunäytön näyttöruudullesi. Alkunäytössä on jo valmiiksi muutamia widgetejä. Voit itse lisätä niitä laajasta widgetien valikoimasta.

Widgetin lisääminen alkunäyttöön

1. Mene alkunäytön siihen osaan, mihin haluat lisätä uuden widgetin.
  2. Paina ja pidä ruutua ja napauta Lisää kohteet alkunäyttöön > Widget.
  3. Valitse haluamasi widget.
  4. Useimmat HTC-widgetit ovat käytettävissä eri muotoilujen ja kokojen tyypeissä sopiaksesi tarpeisiisi. Liu'uta sormeasi näyttöruudulla oikealta vasemmalle katsoaksesi eri tyylit ja napauta sen jälkeen Valitse yhden valitsemiseksi.
Voit myös lisätä widgetejä, joiden avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä puhelimesi ominaisuuksia, kuten Wi-Fin taiBluetooth. Vieritä alas widgetit-luettelossa, napauta Asetukset ja napauta sen jälkeen haluamaasi widgetiä.

Widgetin asetusten muuttaminen

Voit muuttaa joidenkin widgetien perusasetuksia (esimerkiksi widgetit Henkilöt ja Sähköposti) suoraan alkunäytöltä.

1. Paina ja pidä paikallaan widgetiä alkunäytöllä. HTC ChaCha värisee ja näet widgetin ympärillä värillisen ruudun. Älä nosta sormeasi vielä.
  2. Vedä widget Muokkaa-painikkeeseen (jos se on otettu käyttöön).
    Sen jälkeen avautuu näyttöruutu, jolta voit muuttaa joitakin tämän widgetin asetuksia.
  3. Mukauta widgetin asetukset.