NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Tiedostojen kopioiminen tallennustilakortilta
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Tiedostojen kopioiminen tallennustilakortilta

Voit kopioida musiikkiasi, valokuviasi ja muita tiedostojasi tallennuskortille.
  1. Liitä HTC ChaCha -laite tietokoneeseesi mukana tulevalla USB-kaapelilla.
  2. Valitse yhteystyyppi -ruudulla valitse Levyasema, ja napauta sitten Valmis. Tallennuskortti näkyy tietokoneellasi siirrettävänä asemana.
  3. Navigoi siirrettävälle levylle ja avaa se.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Kopioi tietokoneen tiedostot muistikortin juurikansioon.
    • Kopioi tiedostot muistikortilta tietokoneellasi olevaan kansioon.
  5. Tiedostojen kopioinnin jälkeen poista siirrettävä levy (eli liitetty HTC ChaCha) kun tietokoneesi käyttöjärjestelmä pyytää poistamaan HTC ChaCha -laitteen turvallisesti.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Irrota HTC ChaCha tietokoneesta.
    • Jos haluat pitää HTC ChaCha -laitteen liitettynä tietokoneeseen, mutta haluat käyttää tallennuskorttia, avaa Ilmoitukset-paneeli, napauta Levyasema, valitse jokin muu vaihtoehto kuin Levyasema, ja napauta sitten Valmis.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-chacha