HTC ChaCha -laitteen liittäminen tietokoneeseen

Aina kun liität HTC ChaCha -laitteen tietokoneeseen USB-kaapelilla, Valitse yhteystyyppi -ruutu aukeaa ja antaa sinun valita USB-liitännän tyypin.
Valitse yksi seuraavista valinnoista, ja napauta sitten Valmis:
Vain lataus Valitse tämä valinta, jos vain haluat ladata akun samalla kun puhelimesi on yhdistetty tietokoneeseesi.
Levyasema Tämä toiminto on valittavissa vain, kun HTC ChaCha -laitteeseen on laitettu tallennuskortti. Valitse tämä tila, kun haluat kopioida tiedostoja tallennuskortin ja tietokoneen välillä.

Kun levyasematila otetaan käyttöön HTC ChaCha -laitteen ollessa kytkettynä tietokoneeseen, et voi käyttää sovelluksia, jotka tarvitsevat HTC ChaCha -laitteen tallennuskorttia.

HTC Sync Valitse tämä toiminto tietokoneen HTC ChaCha -laitteen välisten yhteystietojen, kalenterin ja muiden tietojen synkronoimiseksi.
USB-jakaminen Kun sinulla ei ole internet-yhteyttä tietokoneessasi, voit valita tämän tilan jakaaksesi HTC ChaCha -laitteen datayhteyden tietokoneesi kanssa.
Internet-läpäisy Jos sinulla ei ole data plan or you don’t have access Wi-Fi network, voit valita tämän tila jakaaksesi tietokoneen Internet-yhteyden HTC ChaCha -laitteen kanssa.