Lepotila

Lepotila säästää akun virtaa asettamalla HTC ChaCha -laitteen alhaisen virrankulutuksen tilaan näytön ollessa pois päältä. Se myös estää vahingossa tapahtuneet painikkeiden painamiset HTC ChaCha -laitteen ollessa laukussasi tai taskussasi. Vastaanotat kuitenkin edelleen viestejä ja puheluja.

Lepotilaan vaihtaminen

Paina nopeasti VIRTA-painiketta laittaaksesi näytön pois päältä ja siirtyäksesi lepotilaan. HTC ChaCha menee myös automaattisesti lepotilaan, kun se on toimeton jonkin aikaa.

Lepotilasta herättäminen

Herättääksesi HTC ChaCha -laitteen manuaalisesti paina VIRTA-painiketta. Sinun täytyy avata näyttöruutu lukituksesta.
Huomautus: HTC ChaCha herää automaattisesti, kun sinulle tulee puhelu.

Näyttöruudun lukituksen avaaminen

Vedä rengasta ylös avataksesi ruudun lukituksen.
Huomautus: Jos olet asettanut näyttöruudun lukituksen avausmallin, PIN-koodin tai salasanan, sinua pyydetään piirtämään malli näyttöruudulle tai antamaan PIN-koodi tai salasana, ennen kuin sen lukitus avautuu.
Jos olet asettanut tapahtumamuistutuksen tai hälytyksen, voit vetää kuvakkeen tai renkaaseen päästäksesi torkkutilaan tai hylätäksesi tapahtuman tai hälytyksen.