Äänenvoimakkuuden säätäminen

Soittoäänen äänenvoimakkuuden säätäminen muuttaa puhelimen soittoäänen äänenvoimakkuuden tasoa, kun taas median äänenvoimakkuuden säätäminen muuttaa ääni-ilmoitusten, musiikin tai videon toiston äänenvoimakkuuden tasoa.

Soittokellon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Säädä soittoäänen voimakkuutta painikkeilla ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS. Soittokellon äänenvoimakkuuden ikkuna ilmestyy näyttöruudulle näyttämään äänenvoimakkuuden tasot.
  • Kun olet matalimman äänenvoimakkuuden tasolla (Äänetön tila), paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS kerran asettaaksesi laitteen värinätilaan. Värinätilan kuvake ilmestyy tilapalkkiin.
  • Ollessasi Värinä-tilassa paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS kerran kytkeäksesi äänetön-tilaan. Kaiuttimen mykistys -kuvake näkyy tilapalkissa.

Median äänenvoimakkuuden säätäminen

Kun toistat musiikkia tai katselet videota, säädä äänenvoimakkuutta painikkeilla ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS. Median äänenvoimakkuuden ikkuna ilmestyy näyttöruudulle näyttämään äänenvoimakkuuden tason.

Kuulokkeiden äänenvoimakkuuden säätäminen puheluihin

Paina puhelun aikana painiketta ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS.

Äänenvoimakkuuden säätäminen asetusten kautta

1. Paina alkunäytöltä ja napauta Asetukset > Ääni > Äänenvoimakkuus.
  2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimiä vasemmalle tai oikealle median toiston, hälytysten ja ilmoitusten äänenvoimakkuustason säätämiseksi. Laite toistaa lyhyesti malliäänen oikealla voimakkuudella vetäessäsi liukusäädintä.
  3. Jos haluat saman äänenvoimakkuuden soittoäänellesi ja ilmoituksillesi, valitse Käytä saapuvan puhelun äänenvoimakkuutta.
  4. Kun olet valmis, napauta OK.