Yhteystietojen saaminen HTC ChaCha

Voit lisätä yhteystietoja HTC ChaCha usealla tavalla. Voit synkronoida HTC ChaCha yhteystietoja Google-tililtäsi, tietokoneesta, Facebook ja monesta muusta paikasta.
HTC Sync Synkronoi yhteystiedot vanhasta puhelimesta tietokoneelle ja käytä HTC Sync synkronoidaksesi HTC ChaCha tietokoneesi Microsoft Outlook, Outlook Express tai Windows-yhteystietojen kanssa.
Gmail Google-yhteystiedot tuodaan HTC ChaCha sen jälkeen, kun olet kirjautunut Google-tilillesi. Voit myös luoda lisää Google-yhteystietoja suoraan HTC ChaCha.
Facebook Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi tuodaksesi Facebook-kaveriesi yhteystiedot.
Puhelinyhteystiedot Voit valita yhteystietojen luomisen ja tallentamisen suoraan HTC ChaCha tai siirtää olemassa olevia yhteystietoja vanhalta puhelimeltasi.
SIM-kortti Kopioi kaikki SIM-yhteystiedot HTC ChaCha.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC ChaCha synkronoi työyhteystietosi työpaikallasi olevalta Microsoft Exchange ActiveSync -palvelimelta.
Siirrä Siirrä -sovelluksella voit siirtää yhteystietojen lisäksi myös kalenteritapahtumia ja tekstiviestejä vanhasta puhelimestasi HTC ChaCha.