HTC ChaCha:n asetusten tekeminen ensimmäisen kerran

Kun laitat HTC ChaCha:n päälle ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään määrittämään sen asetukset. Voit valita kielesi, miten haluat yhdistää internetiin ja haluatko, että nykyinen sijaintisi havaitaan automaattisesti. Jos vanhalla puhelimellasi on edelleen tallennettuna henkilökohtaisia yhteystietoja ja kalenteritapahtumia, voit siirtää ne helposti HTC ChaCha:lle myös Bluetoothin kautta.

Varmista, että kirjaudut sisään Google-tilillesi, jotta voit käyttää Google-sovelluksia, kuten Gmail ja Android Market. Voit myös asettaa muut sähköpostitilisi, suosikki- sosiaaliset verkkosi, kuten Facebook ja Twitter ja enemmän.

Noudata vain näyttöruudun ohjeita ja laitteesi on pian toimintakunnossa.

Huomautus: Matkapuhelinoperaattorisi saattaa veloittaa ylimääräisiä datamaksuja joistakin Internet-yhteyttä käyttävistä ominaisuuksista, kuten sijaintipohjaisista palveluista ja verkkotiliesi automaattisesta synkronoinnista. Ei huolta. Voit ottaa palvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä myöhemmin.