Akku

HTC ChaCha-laitteessa on ladattava akku. Akkusi uudelleenlatauksen aikaväli riippuu siitä, miten käytät HTC ChaCha-laitetta. Tähän kuuluvat myös puhelimen ominaisuudet ja lisävarusteet (esimerkiksi Bluetooth-yhteyden jatkuva käyttö kuluttaa enemmän virtaa). Pitkät puhelut ja tiheä web-selailu kuluttavat paljon akkuvirtaa. Ota myös huomioon sijaintisi: matkapuhelinverkkosi heikko signaalin voimakkuus ja äärimmäiset lämpötilat lisäävät puhelimen virrankulutusta.

Akun ympärillä olevan muovikalvon poistaminen

Puhelimen sisällä olevan akun ympärillä oleva ohut muovikalvo on poistettava ennen puhelimen käyttöönottoa.
  1. Ota alakansi pois.
  2. Irrota puhelimen akku
  3. Irrota ohut muovikalvo akusta.

Akun poistaminen

1. Ota alakansi pois.
  2. Nosta akku ulos oikealta puolelta.

Akun asettaminen paikalleen

1. Ota alakansi pois.
  2. Laita akku sisään (sen paljaat kupariset kosketuspinnat edellä) akkukoteloon.

Akun lataaminen

Akku on osittain ladattu, kun puhelin lähtee toimitetaan asiakkaalle. Suosittelemme, että lataat akun ennen HTC ChaCha -laitteen käytön aloittamista. Jotkut akut toimivat parhaiten useiden täysien lataus/purkujaksojen jälkeen.
Tärkeää:
  • Akku on jo paikallaan HTC ChaCha -laitteessa, kun se toimitetaan asiakkaalle. Akun ja lokeron väliin laitetaan sisään ohut kalvo. Sinun täytyy poistaa tämä kalvo, ennen kuin voit ladata akkua.
  • Akun lataamiseen saa käyttää vain laitteen mukana toimitettua verkkosovitinta ja USB-synkronointikaapelia.
  • Älä poista akkua HTC ChaCha -laitteesta, kun lataat sitä verkko- tai autosovittimella.
  1. Liitä verkkosovitin USB-liittimeen.
  2. Kytke virtasovitin pistorasiaan, niin akku alkaa latautua.
Kun akku on latautumassa, ilmoitus-LED palaa jatkuvasti oranssina. Valo muuttuu palamaan jatkuvasti vihreänä, kun akku on täysin ladattu.

Kun lataat akkua HTC ChaCha -laitteen ollessa päällä, latautuvan akun kuvake tulee näkyviin tilapalkkiin. Sen jälkeen, kun akku on latautunut kokonaan, lataavan akun kuvake muuttuu täyden akun kuvakkeeksi .

Huomautus: Turvallisuusvarokeinona akun lataaminen keskeytyy, jos akku kuumenee liikaa.