Muistikortti

Käytä tallennuskorttia valokuviesi, videoittesi ja musiikkisi tallentamiseen. Tallennuskortti on jo valmiiksi paikallaan HTC ChaCha:ssä.

Tallennuskortin poistaminen

Tärkeää: Jos puhelimesi on päällä, sinun täytyy kytkeä tallennuskortti irti ennen sen poistamista estääksesi tallennuskortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Ota alakansi pois.
  2. Irrota puhelimen akku
  3. Työnnä tallennuskorttia sisään ponnauttaaksesi sen ulos korttipaikastaan.
  4. Liu'uta tallennuskortti ulos korttipaikastaan.

Muistikortin irrottaminen

Kun sinun pitää poistaa tallennuskortti HTC ChaCha ollessa päällä, kytke tallennuskortti ensin irti estääksesi kortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Paina alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset.
  2. Napauta SD ja puhelimen tallennustila > SD-kortin irrottaminen.

Tallennuskortin asettaminen paikalleen

1. Ota alakansi pois.
  2. Irrota puhelimen akku
  3. Laita tallennuskortti sisään korttipaikkaan kultaiset kosketuspinnat alaspäin niin, että se napsahtaa paikalleen.