HTC Sync

HTC Sync Asennusohjeet

Sovellus - HTC Sync :lle Android

Lataa HTC Sync

Julkaisuaika Päivä: 2013-10-04    Luokka: Sovellus

HTC Sync™ -sovelluksen avulla voit synkronoida Outlook-kontaktit ja kalenterin tai Outlook Express -kontaktit ja Internet-selaimen kirjanmerkit tietokoneesi ja puhelimesi välillä. Sen avulla voit asentaa puhelimeen myös muita Android-sovelluksia ja siirtää puhelimeesi valokuvia, videoita, musiikkikappaleita ja soittolistoja.

Versio: 3.3.63

Asennusohjeet:

1. Päivitä USB-porttisi versioon 4.5.0.001

1. Laitteistovaatimukset(PC)

• Suositellaan käytettäväksi Intel® Pentium® III tai suurempaa prosessorin kellotaajuutta
  • Suositus on 1GB tai enemmän RAM-muistia
  • XGA (1024 x 768) tai sitä suuremman resoluution omaava videoadapteri ja monitori
  • 300 MB vapaata tilaa kiintolevyllä
  • Tarvitaan USB 2.0

2. Ohjelmistovaatimukset - Tuetut käyttöjärjestelmät(PC)

• Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 ja 3 (32-Bit)
  • Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business/ Home Premium/ Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Service Pack 1
  • Windows 7 Ultimate/ Professional/ Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit)
  • Windows 8, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise (32 & 64-Bit)
  • Microsoft Office Outlook 2003, 2007, 2010 and 2013 (32 & 64-Bit)

3. Asennusohjeet

1. Valitse tiedosto "HTC Sync™" ja sinua lähinnä oleva paikkakunta ja lataa “setup_3.3.63.exe” tietokoneeseesi napsauttamalla allaolevaa Lataa-painiketta.
  2. Asenna "setup_3.3.63.exe " PC-koneeseesi ja suorita asennus loppuun InstallShield-apuohjelman ohjeiden mukaan.(Ehdotus: Ole hyvä ja sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja ota viruksentorjuntaohjelma pois käytöstä HTC Synkronisointiohjelman asennuksen ajaksi)
  3. Valitse "Täysi" asetustyyppi asennusprosessin nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi ja aloita asennus sitten painamalla "Asenna". (Kokeneemmat käyttäjät voivat valita "Mukautettu" ja itse vaihtaa ennaltamääriteltyjä kuvakkeita ja asennusohjelman kansion polkua.)
  4. Kun näet, että InstallShield-apuohjelma on suoritettu loppuun, ole hyvä ja poistu apuohjelmasta painamalla "Lopeta".

4. HTC Sync-ohjelman käynnistäminen

1. Liitä puhelimesi PC-koneeseen USB-kaapelin avulla.
  2. Kun puhelimesi pyytää sinua valitsemaan USB-liittymän tyypin, anna vastaukseksi HTC Sync ja paina sitten Valmis.
  3. Odota, että HTC Sync tunnistaa puhelimesi. Anna puhelimellesi nimi laitteen asetusruudulla.
  4. Napsauta Tallenna. Silloin Näyttöruutu aukeaa. Näyttöruudulta voit määrittää synkronointiasetukset, katsoa puhelimesi yleistiedot, tarkistaa, kuinka paljon muistikortilla on käytettyä tai vapaata tilaa ja aloittaa synkronoinnin.

Wildfire-asiakkaat, joilla ei ole "HTC Sync"-vaihtoehtoa sen jälkeen kun puhelin on kytketty USB-kaapelin avulla:

1. Varmista, että valitset USB Virheenkorjaus kohdasta Asetukset > Sovellukset > Kehitys ennen kuin liität puhelimesi tietokoneeseen.
  2. Liitä puhelimesi PC-koneeseen ja odota 10 sekunttia kun laitteen asiakasta valmistellaan.
  3. Irrota USB synkronointikaapeli ja yhdistä puhelin jälleen PC:hen käyttämällä USB-kaapelia.
  4. Valitse "HTC sync" ja odota, että HTC Sync -ohjelma tunnistaa puhelimesi.

Huomaa!
* Katso yksityiskohtaiset ohjeet HTC Sync-ohjelman käytöstä kohdasta Ohje. (Kun pudotusvalikko tulee näkyviin koskettaaessasi Ohje-painiketta oikeassa yläkulmassa napauta uudemman kerran Ohje, jotta näet yksityiskohtaiset ohjeet.)

* Asennusprosessi kestää noin yhden minuutin. Suosittelemme kuitenkin, että suljet kaikki PC:n ohjelmat, ennen kuin aloitat asennusohjelman, etkä avaa muita sovelluksia tai tiedostoja asennusprosessin aikana.