Android 4.0 -päivitys - usein kysyttyä

Android 4.0 -päivitys - Usein kysyttyä (FAQ)

Mikä on Android 4.0 -päivitysten yleinen aikajana?

Suurin osa laitteista saa päivityksensä kesä- ja heinäkuussa 2012, ja odotamme saavamme kaikkien ilmoitettujen laitteiden päivitykset valmiiksi elokuussa 2012.

Puhelimeni ei ole saanut Android 4.0 -päivitystä, vaikka muilla, joilla on sama laite, se jo on. Miksi?

Paikallisista sopeutuksista, testauksista ja kumppanien hyväksynnästä johtuen päivitysten käyttöönotto ei tapahdu kaikissa laitteissa samanaikaisesti. Useiden teleoperaattoreiden käyttämien ja monissa maissa käytettyjen laitteiden päivitysten ensimmäisen käyttöönoton jälkeen voi kestää jopa 45 päivää ennen kuin päivitys on kaikkien käytettävissä.

Jos puhelimesi ei ole saanut päivitystä 45 päivän kuluttua, navigoi kohtaan Asetukset > Tietoja > Ohjelmistopäivitykset tarkistaaksesi päivitykset laitteella manuaalisesti. Jollei laitteesi vieläkään saa päivitystä, ota yhteys asiakastukeen.

Mitkä laitteet eivät saa Android 4.0 -päivitystä?

Ponnistelemme kovasti varmistaaksemme, että kaikilla tuotteillamme on optimaalinen käyttäjäkokemus, ja sen vuoksi jotkut tuotteet jäävät nykyiseen Android-versioonsa. Yleisesti ottaen laitteita, joilla on 512 MB ROM -muistitilaa tai alle, ei päivitetä Android 4.0 -versioon. Tällaisia laitteita ovat mm. HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer, HTC Desire HD jne.

HTC-tabletit, mukaan lukien HTC Flyer, HTC EVO View 4G ja HTC Jetstream jäävät Android 3.2 (Honeycomb) -versioon.

Päivitykset eivät ole sama asia kuin jatkuva tuki. Laitteet, joita ei päivitetä Android 4.0 -versioon, saavat edelleen ohjelmistoparannuksia, suojauskorjauksia ja teknistä tukea tarpeen mukaan.

Miksi päivityksen julkaiseminen kestää niin kauan?

Päämääränämme on varmistaa, että päivitys tarjoaa vähintään yhtä hyvän tai parantuneen käyttäjäkokemuksen, ja se tarkoittaa korkeaa laatustandardia laitteiston yhteensopivuudelle, laite- tai teleoperaattorikohtaisten mukautusten sovittamiselle, HTC:n ja kumppanien testauksille, laitteiston rajoitusten ongelmiin vastaamiselle ja monille muille tekijöille.

Mikä HTC Sense -versio tulee Android 4.0 -päivityksen mukana?

Päivitys Android 4.0 -versioon tulee sisältämään Sense 3.6 -version.

Miksi Android 4.0 -päivitys ei sisällä Sense 4 -versiota?

Jotkut Sense 4 -version osa-alueet vaativat tarkoitukseen sopivan laitteiston, joka ei ole käytettävissä kaikissa laitteissa.