Nyheder og downloads
NYHEDER
  • Hot fix for abnormal Nike TouchFLO screen display and keyboard output problems(2)

Udgivelsesdato: 2008-07-31
    If the TouchFLO screen display is abnormal (for example, the icons disappear, the words overlap, and so on) and the keyboard output characters are incorrect (pressing a key doesn’t result in the desired character), please download and install this fix to solve the problem.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• Hotfix, der forlænger perioden, hvor du kan indtaste pinkoden på pinkodens skærm i HTC Touch Dual (kun for version WM6.1)(2)

Udgivelsesdato: 2008-07-31
    Når du isætter SIM-kortet den første gang, eller når du starter enheden og indtastning af pinkode er aktiveret, vises promptet for indtastning af pinkode kun i 1 sekund, hvorefter det forsvinder. Hvis du har oplevet dette problem, bedes du installere dette hotfix for at løse problemet.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• Hotfix til forbedring af sikkerhedsmekanismen for Bluetooth-tjenesten(6)

Udgivelsesdato: 2008-07-31
    Dette hotfix forbedrer sikkerhedsmekanismen for Bluetooth-tjenesten for at gøre Bluetooth-kommunikation mere sikker.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• ROM opgradering for HTC Touch Dual (2.09.403.1)

Udgivelsesdato: 2008-10-09

Installationsvejledning:
    Inden du fortsætter skal du bekræfte, at denne opgraderingssoftware er en nyere version end hvad der er installeret på din enhed. Hvis det er den samme version, og din enhed fungerer normalt, er der ingen grund til at geninstallere softwaren.
    Du kan kontrollere, hvilken version der er installeret på enheden, ved at klikke på Start > Indstillinger > System-fanen > Enhedsoplysninger > fanen Version, og tjekke ROM-, CPU- og radio-versionen.

Advarsel!

* Dette er en generisk opdatering af softwaren. Yderligere software eller indstillinger fra din mobiloperatør eller dit firma, mistes. Hvis du skal bruge softwaren eller indstillingerne, skal du kontakte din mobiloperatør eller dit firma inden opgraderingen.
    * Bemærk venligst, at denne opgradering sletter alle data gemt på enheden. Når du først fortsætter med opgraderingen, kan systemet ikke nedgraderes igen.
    * Lav en sikkerhedskopi af dine data inden du opgraderer enheden. Inden du kører RUU (ROM Upgrade Utility (Opgraderingsværktøj for ROM)) skal du kontrollere følgende:

• * USB-synkroniseringskablet er sluttet til din enhed og pc'en. Hvis din pc kører Windows XP®, kører ActiveSync® automatisk for at oprette en forbindelse. Hvis din pc kører Windows Vista™, opretter Windows Mobile Device Center en forbindelse mellem din enhed og pc'en.
    • * Alle programmer, der kørte på enheden, er lukket.
    • * Kontroller, at enhedens batteriniveau er på mindst 50 %. Tryk på Start > Indstillinger > fanen System> Strømstyring for at kontrollere det.
    • * Denne opdatering kan tage op til 30 minutter. Afbryd IKKE opdateringsprocessen, foretag/modtag ikke opkald, frakobl ikke enheden fra pc'en og tryk ikke på nogen knapper før processen er fuldført.
    • Når du har hentet RUU, kan du starte programmet på din pc og følge instruktionerne.
    • * Klik på View Readme (Vis Vigtigt-filen) når du kører the RUU (ROM Upgrade Utility (Opgraderingsværktøj for ROM)) for at vise detaljerede oplysninger om opgraderingsproceduren, fejlmeddelelser eller spørgsmål og svar.

Hent