Nyheder og downloads
NYHEDER
  • Opdatering af HTC TITAN for Zune
    Frigivelsesdato: 2012-05-04

Denne opdatering til HTC TITAN vil gøre din enhed istand til at blive opgraderet succesfuldt, via Zune. (Microsoft Zune fejlkode: 80070013 / 8007000F)

Krav:

1. PC med Zune installeret
    2. Batterikapacitet: Mindst 35%
    3. OS version: 7720 (7.10.7720.68) eller nyere

Installationsvejledning:

Følg vejledningen nedenfor, for at hente og installere opdateringen på din telefon:

1. Fra din enhed:
         (a). Mens telefonen er slukket, skal du trykke og holde knapperne LYDSTYRKE NED og LYDSTYRKE OP, inde, og efterfølgende kortvarigt trykke på knappen TÆND/SLUK.
         (b). Slip knapperne LYDSTYRKE NED og LYDSTYRKE OP, efter du ser den hvide skærm med “Sikkerhed” i øverste venstre hjørne.

2. Tilslut din telefon til computeren via USB-kablet. Du skulle gerne kunne se "USB" på telefonens skærm.

3. Fra din computer:
         (a). Klik på Hent, hvilket kan findes nederst på denne side, for at følgende opdatering (spl_2.6.160015.3.exe) til din computer.
         (b). Start opdateringen af softwaren ved at køre den hentede fil (spl_2.6.160015.3.exe) og følge vejledningerne på skærmen.

Hent