Nyheder og downloads
Downloads
  • WiFi-sikkerhedsrettelse
    HTC har udviklet en rettelse af et WiFi-problem, som påvirker HTC-enheder. De fleste produkter har allerede modtaget denne rettelse, igennem de regelmæssige opdateringer. Der er imidlertid nogle, som skal have hentet denne rettelse manuelt.
  • HTC Sync
    Med HTC Sync™ kan du synkronisere kontaktpersoner og kalenderbegivenheder fra Outlook eller kontaktpersoner fra Outlook Express (Android og HTC Smart) og bogmærker fra browseren mellem din pc og din smartphone (Android). HTC Sync gør det også muligt at installere Android-applikationer fra tredjepartsudviklere på smartphonen og overføre fotos, videoklip, dokumenter, sange og spillelister til smartphonen (Android).