Nyheder og downloads
Downloads
  • WiFi-sikkerhedsrettelse
    HTC har udviklet en rettelse af et WiFi-problem, som påvirker HTC-enheder. De fleste produkter har allerede modtaget denne rettelse, igennem de regelmæssige opdateringer. Der er imidlertid nogle, som skal have hentet denne rettelse manuelt.
  • Program-sikkerhedsfix
    HTC har udviklet en opdatering, som forbedrer kundens beskyttelse mod skadelige programmer, man kan komme til at hente. De fleste telefoner vil modtage opdateringen via sædvanlige trådløse opdateringer og opgraderinger. Nogle telefoner skal dog hente opdateringen manuelt. Klik på dette link for at få flere oplysninger om denne opdatering og om du skal opdatere din telefon.