Nyheder og downloads
Downloads
  • Program-sikkerhedsfix
    HTC har udviklet en opdatering, som forbedrer kundens beskyttelse mod skadelige programmer, man kan komme til at hente. De fleste telefoner vil modtage opdateringen via sædvanlige trådløse opdateringer og opgraderinger. Nogle telefoner skal dog hente opdateringen manuelt. Klik på dette link for at få flere oplysninger om denne opdatering og om du skal opdatere din telefon.
  • HTC Sync
    Med HTC Sync™ kan du synkronisere kontaktpersoner og kalenderbegivenheder fra Outlook eller kontaktpersoner fra Outlook Express (Android og HTC Smart) og bogmærker fra browseren mellem din pc og din smartphone (Android). HTC Sync gør det også muligt at installere Android-applikationer fra tredjepartsudviklere på smartphonen og overføre fotos, videoklip, dokumenter, sange og spillelister til smartphonen (Android).