Nyheder og downloads
Downloads
  • HTC Sync
    Med HTC Sync™ kan du synkronisere kontaktpersoner og kalenderbegivenheder fra Outlook eller kontaktpersoner fra Outlook Express (Android og HTC Smart) og bogmærker fra browseren mellem din pc og din smartphone (Android). HTC Sync gør det også muligt at installere Android-applikationer fra tredjepartsudviklere på smartphonen og overføre fotos, videoklip, dokumenter, sange og spillelister til smartphonen (Android).