Nyheder og downloads
NYHEDER
  • Opdatering til løsning af, at den samme SMS sendes gentagne gange, og modtager modtager flere kopier af den samme meddelelse af HTC Snap

Udgivelsesdato: 2009-08-13
    Hvis den samme SMS sendes gentagne gange, og modtageren modtager flere kopier af den samme meddelelse af HTC Snap, skal du installere dette hotfix for at løse problemet.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• Opdatering til HTC Snap Inner Circle kontaktpersone(2)

Udgivelsesdato: 2009-10-20
    Denne opdatering til HTC Snap’s Inner Circle gør det endnu nemmere at holde styr på venner og familie. I denne tidsalder med socialt netværk, og hvor det er nødvendigt at holde en tæt forbindelse til alle dine bekendte, giver denne opdatering dig mulighed for at føje 500 kontaktpersoner til din Inner Circle, uden det berører telefonens ydeevne.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• Opdatering til HTC Snap – Udtryksfulde symboler(2)

Udgivelsesdato: 2009-11-09
    Denne opdatering til HTC Snap giver dig mulighed for at være mere udtryksfuld overfor dine Inner Circle-venner, ved at give endnu mere understøttelse af ikke-traditionelle tegn. Brug de ord og tegn, du har brug for, til at udtrykke nøjagtigt hvad du mener, når som helst du ønsker det. Din HTC Snap kan vise det til perfekthed.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• ROM opgradering for HTC Snap (2.03.402.2)

Udgivelsesdato: 2009-10-14

Installationsvejledning:
    Inden du fortsætter skal du bekræfte, at denne opgraderingssoftware er en nyere version end hvad der er installeret på din enhed. Hvis det er den samme version, og din enhed fungerer normalt, er der ingen grund til at geninstallere softwaren.
    Du kan kontrollere, hvilken version der er installeret på enheden, ved at klikke på Start > Indstillinger > System-fanen > Enhedsoplysninger > fanen Version, og tjekke ROM-, CPU- og radio-versionen.

Advarsel!

* Dette er en generisk opdatering af softwaren. Yderligere software eller indstillinger fra din mobiloperatør eller dit firma, mistes. Hvis du skal bruge softwaren eller indstillingerne, skal du kontakte din mobiloperatør eller dit firma inden opgraderingen.
    * Bemærk venligst, at denne opgradering sletter alle data gemt på enheden. Når du først fortsætter med opgraderingen, kan systemet ikke nedgraderes igen.
    * Lav en sikkerhedskopi af dine data inden du opgraderer enheden. Inden du kører RUU (ROM Upgrade Utility (Opgraderingsværktøj for ROM)) skal du kontrollere følgende:

• * USB-synkroniseringskablet er sluttet til din enhed og pc'en. Hvis din pc kører Windows XP®, kører ActiveSync® automatisk for at oprette en forbindelse. Hvis din pc kører Windows Vista™, opretter Windows Mobile Device Center en forbindelse mellem din enhed og pc'en.
    • * Alle programmer, der kørte på enheden, er lukket.
    • * Kontroller, at enhedens batteriniveau er på mindst 50 %. Tryk på Start > Indstillinger > fanen System> Strømstyring for at kontrollere det.
    • * Denne opdatering kan tage op til 30 minutter. Afbryd IKKE opdateringsprocessen, foretag/modtag ikke opkald, frakobl ikke enheden fra pc'en og tryk ikke på nogen knapper før processen er fuldført.
    • Når du har hentet RUU, kan du starte programmet på din pc og følge instruktionerne.
    • * Klik på View Readme (Vis Vigtigt-filen) når du kører the RUU (ROM Upgrade Utility (Opgraderingsværktøj for ROM)) for at vise detaljerede oplysninger om opgraderingsproceduren, fejlmeddelelser eller spørgsmål og svar.

Hent