Nyheder og downloads
NYHEDER
  • Systemopdatering til HTC Touch Diamond2 Facebook album(2)

Udgivelsesdato: 2010-04-01
    Denne systemopdatering til din telefons Facebook, genopretter evnen til at kunne se dine venner fotoalbum.

Installationsvejledning:
    Bemærk: Denne systemopdatering kan bruges til alle ROM versioner.
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• Update for HTC Touch Diamond2 Enhance the stability of SMS(6)

Udgivelsesdato: 2010-07-20
    This update for Touch Diamond2 amends the internal management of SMS functionality, and enhances SMS transmission stability.

Installationsvejledning:
    Note: This update is only applicable to ROM versions is between 2.51.xxx.x & 2.54.xxx.x
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• Opdatering til HTC Touch Diamond2 Sikkerhedsopdatering

Udgivelsesdato: 2011-02-10
    Denne opdatering til HTC Touch Diamond2 opdaterer sikkerhedsmekanismen i HTC Peep.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent

• ROM opgradering for HTC Touch Diamond2 (2.53.403.5)

Udgivelsesdato: 2010-03-18

Installationsvejledning:
    Inden du fortsætter skal du bekræfte, at denne opgraderingssoftware er en nyere version end hvad der er installeret på din enhed. Hvis det er den samme version, og din enhed fungerer normalt, er der ingen grund til at geninstallere softwaren.
    Du kan kontrollere, hvilken version der er installeret på enheden, ved at klikke på Start > Indstillinger > System-fanen > Enhedsoplysninger > fanen Version, og tjekke ROM-, CPU- og radio-versionen.

Advarsel!

* Dette er en generisk opdatering af softwaren. Yderligere software eller indstillinger fra din mobiloperatør eller dit firma, mistes. Hvis du skal bruge softwaren eller indstillingerne, skal du kontakte din mobiloperatør eller dit firma inden opgraderingen.
    * Bemærk venligst, at denne opgradering sletter alle data gemt på enheden. Når du først fortsætter med opgraderingen, kan systemet ikke nedgraderes igen.
    * Lav en sikkerhedskopi af dine data inden du opgraderer enheden. Inden du kører RUU (ROM Upgrade Utility (Opgraderingsværktøj for ROM)) skal du kontrollere følgende:

• * USB-synkroniseringskablet er sluttet til din enhed og pc'en. Hvis din pc kører Windows XP®, kører ActiveSync® automatisk for at oprette en forbindelse. Hvis din pc kører Windows Vista™, opretter Windows Mobile Device Center en forbindelse mellem din enhed og pc'en.
    • * Alle programmer, der kørte på enheden, er lukket.
    • * Kontroller, at enhedens batteriniveau er på mindst 50 %. Tryk på Start > Indstillinger > fanen System> Strømstyring for at kontrollere det.
    • * Denne opdatering kan tage op til 30 minutter. Afbryd IKKE opdateringsprocessen, foretag/modtag ikke opkald, frakobl ikke enheden fra pc'en og tryk ikke på nogen knapper før processen er fuldført.
    • Når du har hentet RUU, kan du starte programmet på din pc og følge instruktionerne.
    • * Klik på View Readme (Vis Vigtigt-filen) når du kører the RUU (ROM Upgrade Utility (Opgraderingsværktøj for ROM)) for at vise detaljerede oplysninger om opgraderingsproceduren, fejlmeddelelser eller spørgsmål og svar.

Hent