Nyheder og downloads
NYHEDER
  • Hotfix til forbedring af sikkerhedsmekanismen for Bluetooth-tjenesten(8)

Udgivelsesdato: 2009-07-31

Dette hotfix forbedrer sikkerhedsmekanismen for Bluetooth-tjenesten for at gøre Bluetooth-kommunikation mere sikker.

Bemærk:

1. Dette hotfix kan kun anvendes på Touch Diamond/ Diamond (P3702)/ Touch Pro/ Touch HD/ Touch 3G/ Touch Cruise/ Touch Viva/ Touch Dual/ Touch Cruise (09)/ Touch/ TyTN II/ Advantage X7501/Advantage X7510/ P6500/ P3300/ P3400/ P4000/ P4350/ P3470/ P6300/ S620/ S630/ S640/ S710/ S730/ S740, der allerede har FTP-tjenesten forudinstalleret.Inden du installerer hotfixet skal du kontrollere, om FTP-tjenesten er installeret på din telefon, ved at trykke på Indstillinger > Kommunikationer > Indstillinger > Bluetooth og verificere, at der findes en fane med navnet FTP.
    2. Hvis der vises en pop op-meddelelse med meddelelsen “Dette hotfix er ikke kompatibelt med din enhed” betyder det, at enheden allerede har installeret fixet eller at enheden ikke har BT FTP-tjenesten, og attelefonen derfor ikke behøver at installere det.

Installationsvejledning:
    Følg vejledningerne nedenfor for at hente og installere hotfixet på din enhed:

1. Kontroller, at du har installeret Microsoft ActiveSync® på din Windows XP pc eller Windows Mobile Device Center på din Windows Vista® pc. Du kan finde Microsoft ActiveSync med dette link eller Windows Mobile Device Center med dette link.
    2. Tilslut og synkroniser din enhed med din pc via Microsoft ActiveSync® eller Windows Mobile Device Center ved hjælp at USB-kablet.
    3. Hvis du vil hente hotfixet, vælg hotfixet nedenfor og lokaliteten tættest på dig, og klik på Hent.
    4. Kopier hotfixet til enheden. Det er en .exe fil. Hotfixet installeres ved at trykke på .exe filen og følge vejledningerne på skærmen.

Bemærk: Hvis du udfører en hard nulstilling på enheden, skal du geninstallere hotfixet efter hard nulstillingen.

Hent