Opdatering af telefonens software

Fra tid til anden vil der være tilgængelige opdateringer af softwaren til telefonen. Din telefon kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny opdatering. Så kan du hente og installere softwareopdateringen ved hjælp af telefonens Wi-Fi- eller dataforbindelse.

Bemærk: Kontrol af og hentning af opdateringer til telefonens software kan medføre yderligere omkostninger til dataoverførsler fra din mobiludbyder.
  • Afhængigt af opdateringstypen, kan opdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede indstillinger og også fjerne evt. programmer, som du har installeret. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret de oplysninger og filer, du vil bevare.
  • Sørg for, at du har dit microSD-kort i telefonen. Opdateringen hentes til microSD-kortet.
  • Når der er en tilgængelig opdatering, vil dialogboksen Installer opdatering til systemsoftware blive vist på skærmen. Vælg Installer nu, og tryk på OK.
  • Hvis du er midt i et opkald, og der er en tilgængelig opdatering, vil du modtage en opdateringsmeddelelse. Når du afslutter opkaldet, skal du åbne meddelelsespanelet. Tryk så på opdateringsmeddelelsen for at hente og installere softwareopdateringen.
Vent på, at opdateringsprocessen slutter. Når opdateringen er færdig, nulstilles telefonen automatisk.

Manuel søgning efter opdateringer til telefonens software

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Rul ned ad skærmen, og tryk på Om telefonen > Opdatering af systemsoftware.
  3. På skærmen Opdatering af systemsoftware trykker du på Kontroller nu.