Beskyttelse af telefonen med et skærmoplåsningsmønster

Du kan sikre telefonen ved at kræve et skærmoplåsningsmønster, hver gang telefonen tændes, eller hver gang den vågner fra dvaletilstand (skærm deaktiveret).

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Rul ned ad skærmen, og tryk så på Sikkerhed > Mønster til at låse op.
  3. Følg skærmvejledningen. Når du bedes om det, skal du angive dit skærmoplåsningsmønster.

Ændring af indstillinger for låseskærm

Under Mønster til at låse skærmen op på skærmen Sikkerhed finder du denne indstillingsgruppe:
Kræv mønster Fjern dette, hvis du vil deaktivere skærmlåsen. Du skal indtaste mønstret for at bekræfte deaktiveringen.
Brug synligt mønster Markeret som standard. Fjern dette, hvis du ikke vil vise skærmoplåsningsmønstret, når du angiver det.
Brug taktil feedback Marker dette for at aktivere vibration, når du angiver skærmoplåsningsmønstret.

Ændring af dit mønster til skærmoplåsning

1. startskærmen trykker du på MENU.
  2. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Skift oplåsningsmønster.

Har du glemt dit mønster til skærmoplåsning?

Hvis du har glemt skærmens låsemønster, får du op til fem forsøg på at låse telefonen op. Hvis det ikke lykkes, kan du låse telefonen op ved at indtaste din Google-kontos brugernavn og adgangskode.
  1. Indtast dit oplåsningsmønster på oplåsningsskærmen.
  2. Efter det femte forsøg bliver du bedt om at vente i 30 sekunder. Tryk på OK.
  3. Hvis skærmen slukker, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og så trykke på linjen på låseskærmen og glide fingeren nedad for at låse skærmen op.
  4. Tryk på knappen Har du glemt mønster i nederste højre hjørne, når den vises.
  5. Indtast dit navn og din adgangskode til Google-kontoen, og tryk på Log ind.
Du bedes derefter om at oprette et nyt oplåsningsmønster til skærmen. Hvis du ikke længere vil det, skal du trykke på Annuller.