Deling af spil og programmer

Har du sjov med et spil eller et program, som du har hentet på Android Market? Del det øjeblikkeligt med dine venner.
Hvis dine venner skal linke til spillet eller programmet og hente det fra Android Market, skal de bruge en Android-telefon.
  1. startskærmen trykker du på .
  2. Tryk på Deling af program. Eller tryk på MENU og så på Del. Du vil så se listen over spil og programmer, som du hentede og installerede fra Android Market.
  3. Tryk på et program, og vælg så, hvordan du vil dele det:
    Peep Del linket i Twitter. Sådan finder du ud af, hvordan du bruger Peep Twittering på telefonen.
    Friend Stream Poster linket til Facebook og Twitter. Se Brug af Friend Stream.
    E-mail Send linket med din POP3/IMAP- eller Exchange ActiveSync-e-mail-konto. Se Om E-mail
    Meddelelse Send linket i en tekstmeddelelse.
Når dine venner ser et link i din sendte tekst-, e-mail- eller statusopdatering, kan du bare trykke på linket for at gå direkte til spillet eller programmet på Android Market for at hente det.
Tip:
  • Mens du indtaster din statusopdatering i Friend Stream, kan du også trykke på for at vælge mellem spil eller programmer, som du vil dele på dine sociale netværk.
  • Hvis du allerede har oprettet en ny tekst- eller e-mail-meddelelse, skal du trykke på MENUog så trykke på Vedhæft > Programanbefaling for at vælge i listen over installerede spil og programmer.